Üldpuhastusvahend Clean Feel

6.00 27.60  (sisaldab käibemaksu)

-Vett taluvatele pindadele
-Sobib ka tekstiilile
-Heade rasvaeemaldusomadustega
-Nõrgalt aluseline
-Sobib ka toiduainetööstusesse
-Tsitruselõhnaline kontsentraat

Tootekood: CLEANF
Puhasta
Soovitud kogus:

Toote kirjeldus

ÜLDPUHASTUSVAHEND VETT TALUVATELE PINDADELE

CLEAN FEEL on nõrgalt aluseline, hea rasvaeemaldusomadustega üldpuhastusvahend, mis sobib kõikidele veepesu taluvatele pindadele. Kasutatakse kivi- ja keraamiliste plaatidega kaetud põrandate, puitpõrandate, laminaatparketi, linoleum- ja värvitud pindade ning glasuurplaatide igapäevaseks puhastamiseks. Võib kasutada ka tekstiilpindade puhastamiseks. CLEAN FEEL on tsitruselõhnaline puhastuskontsentraat. Tootesse on lisatud looduslikku lahustit, mis eemaldab tõhusalt ka kinnistunud mustuse. Tootes kasutatud tensiidid on bioloogiliselt lagunevad, töölahuse võib valada kanalisatsiooni. CLEAN FEEL sobib kasutamiseks ka toiduainetööstuses.

KOOSTIS: Anioonsed ja mitteionogeensed tensiidid, looduslik tsitruslahusti, naatriumkarbonaat, kompleksimoodustaja, värvaine.

KASUTAMINE:

Igapäevane pindade hoolduspesu: 1 – 2,5 ml/5 l vette

Igapäevane üldpuhastus vähemäärdunud pindadele: 2,5 ml/5 l vette

Keskmiselt määrdunud pinnad: 5 ml/5 l vette

Põhipuhastus tugevalt määrdunud pindadele: 10 – 20 ml/5 l vette

Plekieemalduseks võib kasutada ka kontsentraadina. Põhipuhastusel ja plekkide eemaldamisel on vajalik loputamine. Töölahused valmistatakse vahendi lahustamisel vees (+20 — +40 C). Valmis töölahus säilib suletult pakendil märgitud säilivusaja lõpuni, kasutusel olev töölahus 1 ööpäev.

pH:

Kontsentraadil 10

Kasutuslahusel 8-9

Vaata ka